Khamis, 28 Mac 2013

assalamualaikum :)


assalamualaikum
as usual la
coretan aku hnya ada satu gambar saje
mls nk upload bnyak2
hahahhaha

sbnrnye terlalu bnyak crite y aku nk share
tiap masa, tiap ketika
tp mood nk update blog cm xde
aku lbh bnyak mase tok bertwitter
(follow aku @faridyetnaza)
kuikuikuikui

ok
hari ni aku just nk share
bahawasenye, kini aku lebih tenang
walaupun banyak dugaan dan halangan y aku tempuhi
tp setiap darinya aku dpt selesaikan dgn tenang
alhamdulillah
ini mungkin berkat doa y aku pohon drp maha pencipta
doa aku dimakbulkan

skrg
aku trase tenang, gembira, dan sentiasa positive
aku bersyukur kerana
Allah swt mengutuskan org2 y beriman tok bersama2 aku
aku ada family
aku ada kawan
aku ada ape y org lain ada (keperluan)

tabiat buruk aku y dulu2
makin terkakis dr dlm diri aku
mungkin dh ada petanda untuk aku berjuang dlm alam y lebih mencabar kot
*cheeewahhhh !!!!

td aku keluo makan ngan bff aku
atep n raihan
ttb dlm perbualan tu
slh seorg bertanyakan satu soalan y membuatkan aku pk pnjng
*ko bile nk kawin*
OMG !!!!!
dalaman aku tidak kukuh lg
so, aku blom bersedia untuk menanggung tanggungjawab tu lg
InsyaAllah, korng dulu kot
hahahhahahaa

tq guys coz telah bnyak mengajar aku erti hidup
aku bersyukur coz korng jd kawan aku
n korng jugaklah y telah berjaya menjadikan aku manusia positive cm skrg
now aku sdng persiapkan diri untuk ke"arah" itu
jgn tgl kan aku k
kalo korng tgl kan aku, siap korng aku kerjakan
hahahhaha

so, kat sini
aku nk sarankan
always be positve
mmg kekadang kite x mampu
tp sekurang2nye 
kite cube terlebih dahulu
:)

*p/s : baju merah dlm gmbr kat atas tu adalah raihan tp y bertudung tu bukan ATEP ye !! sile jgn slh paham.. 



3 ulasan:

  1. amboii ko.. cayo2... yg girl tu ak knl sgt!!

    BalasPadam
  2. hohoho~~ ara gshashaa ~ kenal sgt la kan~ kikiki~

    BalasPadam