Selasa, 12 Jun 2012

thank for the journey

tiada nada seindah tawa kamu semua
tiada kasih seindah ikatan adik bradik kita
tiada syg seindah menyayangi kamu semua

mungkin agak koya la kan ayat aku kat atas 2
tp 2 je y aku smpat pk tok tulis... hahahhahaha
firstly thank to ALLAH swt coz bring all of u into my life
syuran yajazilan

coretan kali ni aku nk khaskan kepada adik bradik SPR UPSI aku
mereka adalah adik bradik terulung y pernah aku dpt
selain drp adik bradik kandung aku la...
mungkin ikatan ni terjalin daripada kesucian kite sume tok bersama

SPR UPSI telah menyatukan kite semua y mempunyai perbezaan latar belakang
di sini kite curahkan segala kasih syg ... 
xkira mase, tenaga, wang ringgit dan lain-lain..
ni sume tok ape??? untuk persahabatan y diredai olehNYA.
dan akhirnya kite dpt ape y kite buat iaitu perhubungan adik bradik ini

msh tringt lg mse mule2 kite sume pegang tampuk pimpinan SPR UPSI
ummi dgn sifat lemah lmbutnya
syima dengan sifat pendiamnye
wani dgn sifat "aku kan cntik" nye
yaya n laili aku xdpt bezakan mase 2, so xtau nk tulis pe.. hahhahahaa
zaii, ila n qilah sememangnye aku dh knl sejak dr sem 2..
diorg ni otai universiti woooooo!!!!
hahahhahaha
n xlupe juga rehan, atep n zaini.. sememangnye mereka telah berada dalam hati aku..

bnyak y aku nk tulis tp hati aku sgt2 sebak..
sebak coz nk tingglkan korng..
masing2 akan bawak haluan masing2 tok praktikum sblm kite jmpe lg sem 8
gud luck tok praktikum buat korng

last but not least..
aku da sikit pesanan tok korng..
UMMI : jgn sesekali tarik gear "undur" tau.. anda sememangnye hebat
SYIMA : walaupun kite ada perbezaan pndapat tp aku ttp respect ko.. xda pe y bleh hncurkan persahabatan kite
WANI : sikap cnfiden ko sgt bgs.. tp jgn gune depan aku k.. hahhaa
YAYA : aku nk jmpe ko sem 8.. nk lawan bowling smula.. hahhaa.. 
LAILI : ko dh ada pakwe lom r?? kalo lom ada.. aku nk suh mak aku msuk minang.. hahah.. gurau je.. tok laili kawan sedaerah dgn aku.. aku doakan y terbaik tok ko. da mse singgh le kg aku
ZAII : bird, ko mmg hebat.. perkongsian kite slame ni akan aku smpan dlm memori otak aku.. tq bird
ILA : ila gadis y manje n keanak2an cikit.. skali tgk cm bleh goreng je tp sbnrnye ila adalh org y kuat. :)
QILAH : qilah, sejujurnye aku rindu ko sgt2.. bnyak sgt bnda y kite kongsikan.. suke duke.. n paling aku akan ingt.. ko xsimpan gurauan kasar aku.. ko terbaek!!
REHAN : aku xtau nk discrib ko cmane.. tp bile aku ada ngan ko.. aku rse cm aku duduk ngan abg kandung aku. abg y selalu bimbing aku if aku wat slh.. i wish all the best for u
ATEP : "smbul jari".. ni first aku nk bg ke ko.. hahhaa.. ko mmg otai.. sume org suke ko... :)
ZAINI : dude, mungkin aku mungkin xkan jmpe kawan lain y mcm ko.. nk tau sbb pe?? sbb sore ko cam haremmm... hahhahaa... ko smpoi.. pndai kawal amarah.. ko mmg ketua y disayangi...

terakhir dr aku buat korng...
AKU SYG KORNG SGT2..

*xda gmbo tok kali ni


4 ulasan:

  1. woiii dey machaa ..sedeh dol..tapi lu cilanat sebab cakap suara gua xsedap..berani lu..law org lain mati dah..haha..btw..jangan lupa gua..nak mati awal try la lupe..kah2..hois..

    BalasPadam
  2. ore tuo..haha..jgn lupe follow bdk kucik ni pulekkk :D

    BalasPadam
  3. dude.. sore ko mmg xsedap.. hehehe

    BalasPadam