Sabtu, 20 April 2013

ceritaku


Hafiz : Bahagiamu Deritaku

salam kawan2
korang familiar x ngan lagu ni??
kalo korng tnye aku
aku akan jawab
"tak familiarpun tp aku dh siap hafal"
hahahahha

sebenarnya,
1st time aku dgr lagu ni
hati aku dh luluh bercampur retak
bait demi bait lirik lagu ni
mmg bg tanparan hebat buat aku

kisah aku x jauh bezanya drp kisah dlm lagu ni
ttg percintaan dulu y x declair
then aku smbung study n ttb dh xcontect
bile cri balik, gurl tu dh pregnant
*dlm kes aku, gurl tu dh ada anak n prgnnt anak kedua*
hurmmmmm... 
kenapa mcm sme je ngan kisah aku ni??
penulis lirik lagu ni cm curi kisah hidup aku je
kuikuikui

sejak dua menjak ni
aku slalu la terserempak ngan die coz aku rajin tlg mak aku
n die dh ada bisnez sndr ngan suami die
tiap kali aku bersembang ngan die
bergurau ngan die
x ubah seperti mase zaman ktorg malu2 kucing dulu

aku tgk mata die mcm penuh pengharapan
tiap kali aku prasan
aku akan tamatkan perbualan
aku kene trime kenyataan
n die pun kene trime kenyataan
y die dh jd isteri org
n die dh pun jd mak org
*mungkin aku je kot y pk lebih2*
hurmmmm

tiap kali aku bermain2 ngan anak die
mulut aku ringan je nk suruh budak tu panggil aku papa
#Ya Allah swt.. knp ngan aku nih??
tp nasib baik aku lekas sedar diri
so aku bahasakan diri aku
"pak cik"

andai kata la
kalo aku x smbung study 
n die x buat perkara terlarang tu
aku rse, mungkin kami bersama
lagipun bapak die mmg nk aku jd menantu die
*ok, ni koya*
hahahhahaha
tp sirius... mmg kenyataan

so, what about now??
aku kene trime KENYATAAN !!!
kene bataskan pergaulan aku ngan die
kalo bini aku sndr pun
aku x suke kalo terlalu rapat ngan lelaki lain
lebih2 lg kalo ada kisah silam bersama
*xsangka aku ni jenis cemburu jugak*
hahahahhahaa

nk rapat ngan anak die, OK !!
nk rapat ngan die,  TAK OK !!!

kalo korng nk lebih paham kisah aku ni
rajin2 la dgr lagu terbaru hafiz ni
dgr dan hayati
kalo kisah kite sama
pasti akan ada titisan2 y mengalir dr mata
*pergghhhhh !!
hahahahhaa

k lah guys
ini aje kisah y aku nk share ngan korng buat mase ni
hope xda pihak y berkecil hati
kisah ini xda kaitan ngan perjuangan y aku hadapi skrg
ianya hanyalah selingan hidup aku

~faridyetnaza~






2 ulasan:

  1. jangan coner2..bobo kan ade..hek3!!

    BalasPadam
  2. pelik je ko yet.. bkn ko dh epy ke? aik!! g kwin pat la wahahahah

    BalasPadam