Rabu, 20 Oktober 2010

sedih n gembira~~~

(sedih)

Ari ni 20/10/2010... prasaan ak da 2 dalam 1 masa.. (pdhl sblm ni pun pnh) hohohoho.... pertama ak sedih.. sedih sgt2... ak sedih cz ri ni da program malam pra-graduasi tok senior2 sem 7.. ni mknenye senior2 ak dh xlame ag dok kat upsi ni.. ak mula lah terbayangkan kehidupan ak pada smester y mendatang.. mesti xsemeriah skrg.. bukan hanya seketul berlian yang akan meninggalkan ak tp berketul2 berlian y akan meningglkan ak.. hurmmmm.. akhirnya ak menitiskan air mata dalam program td... mulanya ak tacim mase ucapan drp abg jaz y diiringi muzik y sgt2 sedih :’( ................ ak msh cbe menahan.. then mase persembahan senior2 sem 7... waaa!!!! Mase ni mmg ak dh xtahan... air mata ak mula menitik... akhir skali mase program habis.. ak bersalam2an ngan senior2 kesayangan ak.. pas salam ak peluk diorg.. mase ni la air mata ak xdpt nk ditahan ag... ak mmg xnak lepaskan pelukan dr diorg.. abg mie, abg jaz, abg paan, abg hairi, abg wen, hasnan n y lain2.... jgn sesekali kalian lupakan sy.......

(gembira)

Dlm keadaan ak y sedih ni, ak juga sgt2 gembira tau.. ak gembira coz ak antara AJK pelaksa lam program ni. Ak sebagai ketua protokol.. huhuhu.. mmg jwtn y ak idam2kan dr dulu... gagagaga... dlm program 2.. ak epy coz sgala flow perjalan program seperti y ak dh drafkan.. semula berjalan mengikut kehendak ak.. anak2 buah ak plok bg kerjasama y tip top.. walaupun mse rehersal, da y bnyk songeh.. ak gembira coz sekurang2nya sblm senior2 kesayangan ak meninggalkan upsi, ada jugak lah benda y bleh diorg ingat ttg ak.. pd senior2ku.. program td mmg sy lakukan dgn penuh kasih syg n kejujuran.. hope korng dpt rase apa y sy cbe smpaikan.. epy sgt tgk senior2 enjoy ngan apa y dah ak rencanakan dr awal.. walaupun ak bkn pengarah program.. tp bg ak, jawatan ak ni sgt2 berat cz if da cacat cela.. mesti protokol y akan dipersalahkan.. sblm balik td, ak cbe dptkan fed back dr audian.. diorg kate flow sgt2 cntik.. bngganye ak rase... pada kak lynn.. anda mmg brooo la.. hahahha

2 ulasan:

  1. Hahah.. Farid. Thanks celebrate unt abg n kwan2.. serious.. thn ni paling best dr thn sblm ni.. u all mmg sgt kreatif gila..
    Wlpun abg dh x da kat UPSI , abg ttp ingat kat farid n kwan2.
    Jgn sedih2 k...

    BalasPadam
  2. abg.. u make me cry... sy sgt2 terharu~~

    BalasPadam